Test tratě 340

244 - Brno - Moravské Bránice - Oslavany
300 - Brno - Holubice - (Přerov - Bohumín)
330 - Otrokovice - Hodonín
331 - Otrokovice - Zlín
332 - Hodonín - Holíč nad Moravou
340 - Brno - Veselí nad Moravou - (Uherské Hradiště)
342 - Bzenec - Moravský Písek
ČR343/ŽSR121 - Hodonín - Veselí nad Moravou - Vrbovce - Nové Mesto nad Váhom

Test tratě 340

Nový příspěvekod Miky945 » 23 lis 2010, 23:11

Toto vlákno slouží k hlášení chyb v trati:
Hlava 22
Uživatelský avatar
Miky945
Stavitel CR_340
Stavitel CR_340
 
Příspěvky: 225
Registrován: 23 lis 2010, 21:40
Bydliště: Uherské Hradiště - Trať 340 ICQ 397078059

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod 842.021-8 » 23 lis 2010, 23:12

Zdravím, s velkým nadšwním jsem si trať stáhl, ale čekalo mě nepříjemné překvapení, že ať se snažím zapnou simulátor jak chci vždy mi hra spadne... Neví někdo čím to je? Mám trať společně s 341. Global tam mám odtud...
842.021-8
Registrovaný
Registrovaný
 
Příspěvky: 2
Registrován: 23 lis 2010, 23:05

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod Miky945 » 23 lis 2010, 23:14

Zdravím nepochopil jsem odkud máš global,pokud nemáš náš tak Ti trať nepojede a v případě, že náš global používáš tak určitě nemáš v 340ce žádnou aktivitu!
Pokud si aktivitu umíš udělat sam stačí z bodu A do bodu B tak si ji udělej, jinak Ti testovací můžu poslat

ICQ: 397078059
Hlava 22
Uživatelský avatar
Miky945
Stavitel CR_340
Stavitel CR_340
 
Příspěvky: 225
Registrován: 23 lis 2010, 21:40
Bydliště: Uherské Hradiště - Trať 340 ICQ 397078059

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod regedit77 » 23 lis 2010, 23:14

Ok a předtím si měl původní globál ze stránek Tomáše Volejníka se kterým ti to jelo???
Nebo ti to předtím taky padalo???
Jinak chybí aktivita to je jeden problém. Proto sem nějakou tetovací dáme. Padá ti to při načtení tratě nebo simulátoru??? a pokud použiješ náš globál tak jedou ti Luhačovice nebo ani jedna???
Je to jenom hra!!! Někdy jsme jako malý.
Uživatelský avatar
regedit77
Stavby vedoucí
Stavby vedoucí
 
Příspěvky: 242
Registrován: 23 lis 2010, 14:49
Bydliště: Brno - Trať 244

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod Miky945 » 23 lis 2010, 23:15

Testovací aktivita je umístěna ve vlákně "Aktivity"
Hlava 22
Uživatelský avatar
Miky945
Stavitel CR_340
Stavitel CR_340
 
Příspěvky: 225
Registrován: 23 lis 2010, 21:40
Bydliště: Uherské Hradiště - Trať 340 ICQ 397078059

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod 842.021-8 » 23 lis 2010, 23:16

Global mam momentalne odtud, a kdyz to pustim takk se to nacte, jak je "menu" trate a vlaky, tak nejde nic zvolit, vse je sede...
842.021-8
Registrovaný
Registrovaný
 
Příspěvky: 2
Registrován: 23 lis 2010, 23:05

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod regedit77 » 23 lis 2010, 23:17

jo to je tím že nemáš activitu stáhni si apk z vlákna aktivity.
Nebo pokud to umíš tak si vytvoř jednoduchou aktivitku z bodu A do bodu B. uveřejnily sme to bez aktivity.

To Tomáš:
dej vědět jak si dopadl. Jen ze zvědavosti.

To Miky945:
Při volné jízdě přez Blažky mi to hlásí stůj oboustraně. Ale snad pět reinstal binu pomůže.

To 842 a Tomáš:
Je to stavěno na bin 1.8 proto se může stát, že ti nebudou svítit ve Veselí návěstidla pokud máš 1.7 stabilní. A pokud máž jiný trainset tak použij activity analis nebo con builder pro přestavbu souprav
Je to jenom hra!!! Někdy jsme jako malý.
Uživatelský avatar
regedit77
Stavby vedoucí
Stavby vedoucí
 
Příspěvky: 242
Registrován: 23 lis 2010, 14:49
Bydliště: Brno - Trať 244

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod regedit77 » 23 lis 2010, 23:17

To Miky945 co jsi udělal za změny v souborech ??? jenom abych věděl :D
Je to jenom hra!!! Někdy jsme jako malý.
Uživatelský avatar
regedit77
Stavby vedoucí
Stavby vedoucí
 
Příspěvky: 242
Registrován: 23 lis 2010, 14:49
Bydliště: Brno - Trať 244

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod Miky945 » 23 lis 2010, 23:18

To regedit77
Znovu nahrán soubor CR_340_v1.3 a opravná aktualizace
Hlava 22
Uživatelský avatar
Miky945
Stavitel CR_340
Stavitel CR_340
 
Příspěvky: 225
Registrován: 23 lis 2010, 21:40
Bydliště: Uherské Hradiště - Trať 340 ICQ 397078059

Re: Test tratě 340

Nový příspěvekod Miky945 » 30 lis 2010, 23:58

To regedit,
Teď jsem zjistil, že Kasandra nemá zábradlí? doufám,že máš model schovanej?
Hlava 22
Uživatelský avatar
Miky945
Stavitel CR_340
Stavitel CR_340
 
Příspěvky: 225
Registrován: 23 lis 2010, 21:40
Bydliště: Uherské Hradiště - Trať 340 ICQ 397078059

Další

Zpět na CR_244 / 300 / 330 / 331 / 332 / 340 / 342 / 343 / ŽSR 121

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron